top of page

Over mij

IMG_6071.jpeg

Over mij

Elf jaar geleden startte ik mijn werk met kinderen en hun families. Dit begon met het passen op mijn - toen nog heel kleine - broertje en zusje. Ik was geïnspireerd door het onderwijs en werkte een jaar als vrijwilliger op een montessorischool, waarbij ik ondersteunde en soms ook zelf voor de klas stond.

Daarna deed ik veel werkervaring op in Australië: als au pair, nanny en op kinderdagverblijven. Uiteindelijk ben ik orthopedagogie gaan studeren en liep ik gedurende een jaar fulltime stage op een basisschool, waar ik leerkrachten ondersteunde, soms voor de klas stond en veel leerlingbegeleiding gaf. Ik heb projecten opgezet en begeleiding gegeven rond emoties (h)erkennen, omgaan met angsten en speelse vaardigheden aanleren. 

Door mijn ervaring in het onderwijs weet ik met welke werkdruk leerkrachten te maken hebben en kan ik op realistische wijze tips en ondersteuning bieden. Ook bij schaduwbegeleiding in de klas, gedraag ik me - zoals de naam al zegt - als schaduw, zodat de les ononderbroken verder kan gaan.  

20220327_142501 (1).jpg

Expertise

Ik ben SKJ geregistreerd en heb ervaring in verscheidene doelgroepen en werkvelden.

Ik werk specialistisch met kinderen met autisme, soms in combinatie met andere ontwikkelingsstoornissen. Wanneer dit passends is, zet ik de methode Applied Behaviour Analysis in, een vorm van gedragstherapie. Werken met kinderen en jongeren met autisme heeft bij mij een grote passie opgewekt, waardoor ik mij steeds meer ben gaan specialiseren in deze doelgroep. 

Het ondersteunen van ouders is voor mij een essentieel onderdeel. Vaak is het zinvol om met het "systeem" aan de slag te gaan (in dit geval jullie gezin). Als ouder zijn jullie de expert over je eigen kind, dus ik zal altijd zoveel mogelijk aansluiting zoeken en naast jullie staan.

 

Opleidingen: 

Orthopedagogie

Applied Behavior Analysis (Behavior Technician)

Kinderzorg

Praktische Psychologie: NLP, Systemisch werken en TA

Brainblocks

Suïcidepreventie

Mind Yourself: Mindfulness, Yin yoga, Stress/Burn-out

Feb '24: Systeemtherapeutisch Werker (RINO)

Op deze foto ben ik aan het werk met junior coachkaartjes (https://coachkaarten.nl/coachkaarten/junior-coachkaarten/)

20220327_142501 (1).jpg
bottom of page